Muut pesu- ja pinnoituspalvelut

Hyödynnämme kattopinnoituksissa saamaamme osaamista myös muissa puhdistus- ja pinnoitustöissä. Kivipintaisten julkisivujen puolella palveluihimme kuuluvat puhdistukset painepesuna, suojakäsittelyt sekä maalinpoistot.

Teollisuudessa osaamisalueellemme kuuluu mm. korkeapainepesut, ruiskutettavat PU-eristykset sekä polyureapinnoitukset. Teollisuuspalveluista kerromme tarkemmin osoitteessa www.teollisuuspesu.fi.

Myös kylpyhuoneiden, takkojen ja kaakelipintojen pinnoitukset ovat ydinosaamistamme. Kaakelipinnoitukset teemme ruiskutettavalla keraamipinnoitteella tai monipuolisella luonnonhartsilla. Kaakelipinnoitusmaailmaan voi tutustua tarkemmin osoitteessa www.kaakelienpinnoitus.fi.

Hallitsemme myös lattioiden puhdistus-, hionta- ja pinnoitustyöt. Lue lisää lattiaosaamisestamme osoitteessa www.kiiltohionta.fi.

Julkisivut puhtaiksi, kestäviksi ja vettä hylkiviksi

 • Mestareiden edistyksellisellä korkeapainepesuyksiköllä onnistuu puhdistustyöt aina kevyistä pesuista seinärappausten poistoon. Lue lisää korkeapainepesusta täältä
 • Suojakäsittelyllä palautetaan kivipintaiten julkisivupintojen huippuominaisuudet ja  tehdään pinnasta vettä hylkivä.
 • Ainutlaatuisen tekniikkamme avulla julkisivut uudistuvat tehokkaasti ja siististi.

Lattioiden pesut, hionnat ja pinnoitukset edistyksellisillä menetelmillä

 • Lattioihin kohdistuu usein kova rasitus ja ne ovat monessa tapauksessa likaantuneet ja kuluneet pahasti. Mestareiden menetelmällä hoituvat haastavatkin lattiasaneeraukset innovatiivisella, tehokkaalla ja asiakkaalle räätälöidyllä tavalla.
 • Lattiat saadaan pysymään puhtaana, pölyttömänä ja edustavan näköisenä  korkeapainepesu- ja timanttihiontatekniikkaan sekä betoni-impregnointiin ja polyuretaanipinnoitukseen perustuvien menetelmien avulla.

Lue lisää, www.kiiltohionta.fi

Teollisuuspesut ja -pinnoitukset

Soita Mestareille kun tarvitsee pestä tai pinnoittaa!

 • Huippuluokan pesu- ja pinnoitusratkaisuja useille teollisuuden aloille
 • Korkeapainepesussa oma patentoitu maalinpoitojärjestelmä ja max 3000bar
 • Ruiskutettavalla polyuretaanilla on erittäin vakuuttavia ominaisuuksia, jotka kaikki käyvät syyksi valita se menetelmäksi eristämiseen
 • Polyurealla saadaan huippukestävää pintaa laadukkaasti vaativissakin kohteissa tuhansien neliöiden kokemuksella

Tutustu tarkemmin, www.teollisuuspesu.fi

Kaakelipinnat uuteen uskoon pinnoittamalla

 • Pinnoitus on edullinen ja nopea vaihtoehto kalliille ja työläälle kylpyhuoneremontille
  Kestävä hartsipinnoite laatoille ja kaakeleille, käytössä kaikki värit, moderni ilme "avaimet-käteen"- palveluna koko Suomessa.
 • Hygieeninen lopputulos, saumat samaa pinnoitetta kuin laatat, erittäin helppo pitää puhtaana.


Lue lisää, www.kaakelienpinnoitus.fi