Pintamestareiden toiminta korona-aikaan

Tällä hetkellä olemme käynnistelemässä kattopinnoituskautta ja tarkoituksena on aloittaa työt huhtikuun aikana sitä mukaa kun sääolosuhteet sen sallivat eri puolella Suomea. Noudatamme poikkeuslakia ja valtiovallan määräyksiä. Ylimääräiset ihmiskontaktit ja liikkumiset on minimoitu ja käytämme sähköisiä viestintävälineitä aina kun se on mahdollista. Pyrimme parhaamme mukaan omalta osaltamme pitämään yhteiskunnan pyörät pyörimässä.

Kattojen kuntokartoitusten teossa, sopimusneuvotteluissa ja urakoiden läpiviemisissä otamme huomioon asiakkaiden toiveet yhteydenpitotavan valinnassa. Tarvittaessa kaikki kommunikointi onnistuu puhelimitse ja sähköpostitse.

Pohjolan Pintamestarit Oy työllistää kattopinnoituskauden aikana yli 40 henkilöä. Teemme parhaamme, että voimme tarjota heille täyden työllistymisen ja sitä kautta toimeentulon heidän perheilleen. Jos olet miettinyt, että kattosi kaipaa kunnostamista niin nyt jos joskus on oikea aika se teettää. Tällä tavalla autat osaltasi työpaikkojen säilyttämisessä sekä yhteiskunnan toiminnan ja toimintakyvyn ylläpitämisessä.

Jos katon kunto mietityttää niin nyt kannattaa pyytää meiltä Pintamestarin kuntokartoitus. Homma toimii niin että kattopinnoitusasiantuntijamme käy sovittuna aikana tarkistamassa katon kunnon ja antaa toimenpidesuositukset katon kunnostamiseen. Kuntokartoitusraportti voidaan käydä läpi paikan päällä tai lähettää asiakkaan sähköpostiin tarkasteltavaksi.

Meille kaikille on hyväksi, että poikkeustilasta huolimatta yhteiskunnan pyörät pyörivät mahdollisimman normaalisti.

Pidetään toisistamme huolta. Yhdessä selviämme yli vaikeiden aikojen!

Jaakko Rekilä
Toimitusjohtaja
Pohjolan Pintamestarit Oy