Rekrytointi

Kesätyöpaikat Pintamestareilla 2018

Haemme nyt Helsingin, Turun, Tampereen, Kokkolan, Oulun, Kajaanin, Kemin, Jyväskylän ja Lappeenrannan yksikköihimme uusia kattopesijöitä ja -pinnoittajia. Aiempi kokemus alalta ei ole välttämätöntä, mutta oma-aloitteisuus ja määrätietoisuus ovat ehdottomia edellytyksiä.

Tarjoamme sopiville työntekijöille liikunnallista kesätyötä huippuporukassa ja alan parhaalla kalustolla.

Ei sähköpostitiedusteluja eikä -hakemuksia vaan soita arkisin klo 14:00 - 18:00

Helsinki: Olli Blomberg 040-4846154
Turku: Jussi Hekkala 040-4809900
Tampere: Rauno Rautalin 040-9052648
Kokkola: Marko Myllymäki 0400-756520
Oulu: Timo Mähönen 0400-371506
Kajaani: Mika Martiskainen 050-3537194
Kemi: Sami Haapala 043-2110153
Jyväskylä: Jaakko Immonen 045-1475846
Lappeenranta: Sami Niinimäki 0400-554580

Lue hakemus pdf-muodossa
 

Pintamestari-yrittäjä Päijät-Häme + Keski-Uusimaa, Satakunta ja Keski-Suomi

Pohjolan Pintamestarit Oy on vuonna 1999 toimintansa aloittanut kattopinnoituksiin erikoistunut yritys. Toimimme koko Suomen alueella itsenäisesti toimivien paikallisten Pintamestarien kautta, jotka toimivat omilla alueillaan ja tekevät yhteistyötä koko Pintamestari-verkoston kanssa. Emoyhtiö puolestaan kehittää Pintamestari-konseptia koko ajan paremmaksi sekä luo työkaluja ja olosuhteita yritystoiminnalle. Konseptin menetelmät ovat aina sellaisia, joista on oikeasti hyötyä asiakkaille ja jotka ovat parempia kuin vanhat menetelmät tai kilpailijoiden vastaavat palvelut. Pintamestari-konseptiin kuuluu tällä hetkellä katto-, kylppäri-, ja polyureapinnoitukset, korkeapainepesut sekä ruiskutettavat polyuretaanieristykset. Asiakkaita ovat mm. taloyhtiöt, kiinteistönomistajat ja teollisuuslaitokset.

Etsimme oma-aloitteista ja määrätietoista henkilöä, joka haluaa kehittyä mestarin tasolle omassa työssään ja ottaa 100 % omistajuuden omasta vastuualueestaan. Arvomaailma pitää olla yhteneväinen meidän yhtiön arvojen kanssa, eli rehellisyyteen, luottamukseen ja yhteistyöhön perustuva. Halu kasvaa ja kehittyä on tärkeää. Koulutustausta ei ole olennainen, pääasia että intoa ja kykyä tähän konseptiin löytyy, me koulutamme yrittäjät itse. Fyysinen kunto tulee olla riittävä ja terveys hyvä. Kiipeilyharrastuksesta ja esim. laskuvarjojääkärikoulutuksesta on varmasti hyötyä. Taloudellisesti on hyvä olla sen verran pinnalla, että pystyy hankkimaan tarvittavan kaluston. Ihmisten kanssa pitää osata toimia yhteistyössä ja johtaa hyvässä hengessä projekteja ja omaa urakkaporukkaa. Paikallistuntemus ja suhdeverkosto ovat apuna myyntityön aloittamisessa. Yritystä ei tarvitse omistaa valmiiksi, se voidaan perustaa tätä toimintaa varten. Kärsivällisyys, tavoitteellisuus ja keskittymiskyky ovat myös tärkeitä asioita tässä hommassa.

Haemme nyt yrittäjiä seuraavilla alueille:

- Keski-Uusimaa + Päijät-Häme
- Satakunta
- Keski-Suomi

Tarjoamme sopivalle ehdokkaalle alue-edustuksen myyntiin ja urakointiin alan parhaimmalla liiketoimintakonseptilla.

Hakemukset ketju.fi:n kautta alla olevasta linkistä tai sähköpostitse jaakko.rekila@pintamestarit.fi. Puhelintiedustelut arkisin klo 14 - 17 numerosta 041-4439252 / Jaakko Rekilä

Lue hakemus pdf-muodossa

 
 

Löydät Pintamestareiden avoimet työpaikat myös täältä!