Työpaikat

Kesätyöpaikat Pintamestareilla 2019

Toimintamme on vahvassa kasvussa ja haemme jo työntekijöitä seuraavalle kattopinnoituskaudelle Helsingin, Turun, Tampereen, Kokkolan, Oulun, Kajaanin, Kemin, Jyväskylän ja Lappeenrannan yksiköihimme. Aiempi kokemus alalta ei ole välttämätöntä, mutta oma-aloitteisuus ja määrätietoisuus ovat ehdottomia edellytyksiä.

Tarjoamme sopiville työntekijöille liikunnallista kesätyötä huippuporukassa ja alan parhaalla kalustolla.

Hakemuksen voi jättää sähköpostilla tai soittamalla arkisin klo 12:00 - 15:00. Yhteystiedot alla:

Sähköposti: jaakko.rekila@pintamestarit.fi

Puhelin: 041-4439252

Lue hakemus pdf-muodossa
 

Pintamestari-yrittäjä Pohjois-/Etelä Savon, Pohjois-Karjalan, Uusimaan, Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueelle

Pohjolan Pintamestarit Oy on vuonna 1999 toimintansa aloittanut kattopinnoituksiin erikoistunut yritys. Toimimme koko Suomen alueella itsenäisesti toimivien paikallisten Pintamestarien kautta, jotka toimivat omilla alueillaan ja tekevät yhteistyötä koko Pintamestari-verkoston kanssa. Emoyhtiö puolestaan kehittää Pintamestari-konseptia koko ajan paremmaksi sekä luo työkaluja ja olosuhteita yritystoiminnalle. Konseptin menetelmät ovat aina sellaisia, joista on oikeasti hyötyä asiakkaille ja jotka ovat parempia kuin vanhat menetelmät tai kilpailijoiden vastaavat palvelut. Pintamestari-konseptiin kuuluu tällä hetkellä katto-, kylppäri-, ja polyureapinnoitukset, korkeapainepesut sekä ruiskutettavat polyuretaanieristykset. Asiakkaita ovat mm. taloyhtiöt, kiinteistönomistajat ja teollisuuslaitokset.

Etsimme oma-aloitteista ja määrätietoista henkilöä, joka haluaa kehittyä mestarin tasolle omassa työssään ja ottaa 100 % omistajuuden omasta vastuualueestaan. Arvomaailma pitää olla yhteneväinen meidän yhtiön arvojen kanssa, eli rehellisyyteen, luottamukseen ja yhteistyöhön perustuva. Halu kasvaa ja kehittyä on tärkeää. Koulutustausta ei ole olennainen, pääasia että intoa ja kykyä tähän konseptiin löytyy, me koulutamme yrittäjät itse. Fyysinen kunto tulee olla riittävä ja terveys hyvä. Kiipeilyharrastuksesta ja esim. laskuvarjojääkärikoulutuksesta on varmasti hyötyä. Taloudellisesti on hyvä olla sen verran pinnalla, että pystyy hankkimaan tarvittavan kaluston. Ihmisten kanssa pitää osata toimia yhteistyössä ja johtaa hyvässä hengessä projekteja ja omaa urakkaporukkaa. Paikallistuntemus ja suhdeverkosto ovat apuna myyntityön aloittamisessa. Yritystä ei tarvitse omistaa valmiiksi, se voidaan perustaa tätä toimintaa varten. Kärsivällisyys, tavoitteellisuus ja keskittymiskyky ovat myös tärkeitä asioita tässä hommassa.

Haemme nyt yrittäjiä seuraavilla alueille:

- Pohjois-Savo, Etelä-Savo ja Pohjois-Karjala
- Uusimaa
- Varsinais-Suomi ja Satakunta

Tarjoamme sopivalle ehdokkaalle alue-edustuksen myyntiin ja urakointiin alan parhaimmalla liiketoimintakonseptilla.

Hakemukset ketju.fi:n kautta alla olevasta linkistä tai sähköpostitse jaakko.rekila@pintamestarit.fi. Puhelintiedustelut arkisin klo 12 - 15 numerosta 041-4439252 / Jaakko Rekilä

Lue hakemus pdf-muodossa

 
 

Löydät Pintamestareiden avoimet työpaikat myös täältä!