Pohjolan
Pintamestarit Oy

Pinnoitamme yli 200.000 m2 kattoja vuodessa ympäri Suomen

Olemme Suomen vanhin kattojen pinnoituksiin erikoistunut yritys

Yhtiömme perustamiskirjat kirjoitettiin vuonna 1999 ja tällä hetkellä työllistämme yli 40 kattopinnoitusten ammattilaista kymmenessä paikallisessa toimipisteessä ympäri Suomen. Pohjolan Pintamestarit Oy:lle on myönnetty ISO9001:2015 -laatusertifikaatti ensimmäisenä kattopinnoitusalan toimijana Suomessa.

Tarjouspyynnöt ja tiedustelut
Soita 0400 993000

Jätä soittopyyntö

Olemme sataprosenttisesti työntekijöidemme omistama yritys

Omistajia ovat Jaakko Rekilä, Kiran Pandit, Erkki Alatalo ja Kimmo Heinikoski, joilla kaikilla on tärkeä rooli yrityksemme operatiivisessa toiminnassa. Pintamestareiden vahvuuksia ovat sekä paikallisen toimijan asiakaspalvelukyky ja ketteryys että valtakunnallisen isomman toimijan luotettavuus ja toimintakapasiteetti.

Asiakkaitamme on ympäri Suomen

Asiakkaitamme ovat mm. taloyhtiöt, kiinteistöjä omistavat ja hallinnoivat yritykset, säätiöt, kunnat ja kaupungit, yksityiset omakotitaloasujat sekä teollisuuden toimijat. Toimimme siellä missä vanhat katot pitää saada kunnostettua uudenveroiseksi. Tärkein tapamme toimia on asiakaslähtöisyys. Huolehdimme aina parhaamme mukaan, että viestintä ja kommunikaatio tilaajan kanssa sujuu moitteettomasti ja työt tehdään sovitusti oikeassa aikataulussa.

Tutustu Pintamestareihin ketju.fi -palvelussa

PINTAMESTAREILLE
on myönnetty ISO 9001:2015 sertifikaatti

Työmme pohjautuu tehokkuuteen, laatuun ja ammattitaitoon

Tuotamme puhdasta, kestävää ja tyylikkään näköistä pintaa luotettavasti ja paikallisesti.