Pintamestarit
palvelee yritysasiakkaita

Lähes kaikille kattotyypeille on viimeisten vuosikymmenien aikana kehitetty erittäin toimivia pinnoitteita sekä muita kunnostusmenetelmiä, jotka eivät vaadi mittavia purkutoimenpiteitä, isoa kattoremonttia tai kattomateriaalien vaihtoa.

Pintamestareiden menetelmällä, eli pesemällä, pinnoittamalla sekä korjaamalla ja huoltamalla ammattimaisesti, katto pysyy uutta vastaavassa kunnossa vuodesta toiseen. Näin kattoremontin tai katon vaihdon tarve siirtyy aina reilusti eteenpäin.

Usein mittavan kattoremontin tarve jopa poistuu kokonaan, eikä kattoa tarvitse vaihtaa koko rakennuksen elinkaaren aikana.

Kaikki mitä yrityksesi tarvitsee katon kunnossapitoon

Kattojen kunto on Pintamestareille sydämen asia. Olemme tehneet kattopinnoituksia ja kattojen huoltoja päätoimisesti jo yli 20 vuoden ajan. Siksi uskallamme sanoa, että asiakkaamme voivat jättää kattohuolensa meidän hoidettaviksi turvallisin mielin.

Kokonaisvaltaisen kattohuoltopalvelumme ansiosta kiinteistöjä omistavat tai hallinnoivat yritykset, säätiöt ja julkishallinnon toimijat saavat samalta luukulta kaiken tarvitsemansa kattojen kunnossapitoon:

 • ajantasaisen tiedon vesikattojensa kunnosta
 • konkreettiset toimenpidesuositukset kattojen kunnostukseen / kunnossapitoon
 • avaimet käteen -toimituksen valituille toimenpiteille.

Näin ollen kiinteistöpäättäjät säästävät arvokasta aikaa ja saavat kiinteistöjensä kattohuolet hallintaan. Käytännön toimenpiteinä pesemme ja pinnoitamme katot tarvittavine lisätöineen, jonka jälkeen pidämme tarpeen mukaan katon kuntoa yllä huoltosopimuksen puitteissa.

Huoltosopimus sisältää yleensä 1–2 käyntiä vuodessa ja pitää sisällään katon yleiskunnon tarkastuksen, katon ja vesikourujen puhdistuksen irtoroskista sekä mahdolliset toimenpidesuositukset ja niiden suoritus.

Yritykset voivat hyödyntää myös lisäpalveluitamme, joihin kuuluvat:

 • julkisivujen ja katukivetysten pesu
 • aurinkopaneeleiden puhdistus

Kattosesongin ulkopuolella teemme yrityksille myös seuraavia töitä:

 • muut korkeapaineruiskulla tai kaksikomponenttiruiskulla tehtävät maalaus- ja pinnoitustyöt
 • korkeapainepesurilla tehtävät puhdistukset, maalinpoistot, jne.

Miksi katon huolto on tärkeää

Katon alla on kaikki tärkeä, joten rakennuksen kunnon kannalta katosta huolehtiminen tulisi olla asia numero yksi. On kaikkien osakkaiden ja myös asiakkaiden etu, ettei rakennuksia päästetä rapistumaan, vaan niitä hoivataan ja huolletaan sydämellä ja järjellä. 

Pintamestareiden tarjoaman palvelun avulla yritykset ja säätiöt voivat säästää huomattavan summan rahaa. Kun katto kunnostetaan pinnoittamalla, säästytään kalliilta kattoremonteilta. Katon pesu, pinnoitus ja mahdolliset korjaukset maksavat noin 25–30 % kattoremontin hinnasta. Uudella laadukkaalla pinnoitteella katon käyttöikä pitenee kertaheitolla jopa 20 vuotta. Tavoitteena on katon kunnossapitosuunnitelman optimoimisella välttyä katon vaihdolta koko rakennuksen elinkaaren aikana. Palvelumme avulla voidaan siis säästää huomattava summan rahaa sekä lyhyellä, että pitkällä aikavälillä.

Katto on myös rakennuksen kolmas julkisivu. Kun kattopinnat on pesty ja maalattu uutta vastaavaan tai parempaan kuntoon, koko rakennuksen yleisilme paranee. Tämä nostaa tietysti myös kiinteistön arvoa. 

Pintamestareiden palvelun tuomat hyödyt yritykselle:

 • vesikaton nykykunto saadaan selville
 • kustannussäästöt – pinnoituksen ja pesun hinta on noin 25 % kattoremontin hinnasta
 • katon ulkonäkö muuttuu uutta vastaavaksi tai jopa paremmaksi
 • kiinteistön arvo nousee
 • kiinteistön korjausvelka pienenee
 • vesivuodon ja muiden vesikatosta johtuvien riskien määrä minimoituu
 • katon käyttöikä pitenee jopa 20 vuotta.

Pintaa syvemmälle

Katon kunto täytyy aina selvittää katsomalla pintaa syvemmälle. Mikäli korjattavaa löytyy, hoidamme sen heti, jolloin kiinteistö välttyy suuremmilta remonteilta.

Pinnoituksen lisäksi teemme katolle kokonaisvaltaisen kunnostuksen, joka voi sisältää tarpeen mukaan esimeriksi läpivientien tiivistyksen, aluskatteiden korjauksen, kattoturvatuotteiden ja vedenpoistojärjestelmän uusimisen, yläpohjan lisäeristyksen tai yläpohjan tuuletuksen kuntoon laittamisen. 

Usein puhdistamme myös rakennuksen julkisivut ja pihakivetykset samalla kertaa katon kanssa. Käytämme näille pinnoille erityistä likaa ja vettä hylkivää kyllästysainetta, jolla pinnat saadaan pysymään puhtaina erittäin hyvin.

Jouhevaa palvelua

Ymmärrämme, että yrityksissä tärkeintä on hoitaa omaa liiketoimintaa keskittyen tuottavaan työhön. Kiinteistön huolto kuuluu niille, jotka osaavat sen parhaiten. Me Pintamestareilla haluamme helpottaa yritysten ja muiden organisaatioiden päättäjien ja kiinteistövastaavien työtä tarjoamalla valmiin avaimet käteen -palvelun vesikatoille.

Olemme hioneet palvelumallimme mahdollisimman vaivattomaksi, tehokkaaksi ja laadukkaaksi. Meillä on käytössämme tehokkaat ja nykyaikaiset korkeapainepesurit, maaliruiskut ja muut työkalut.

Toimimme aina mahdollisimman vähäeleisesti ja nopeasti, jolloin yrityksen toiminnalle ei koidu harmia. Ammattitaitoinen henkilökuntamme kykenee pesemään ja pinnoittamaan suuria neliömääriä jo yhden päivän aikana. Tarvittaessa pystymme irrottamaan paikalle isomman tiimin, jolloin työ nopeutuu entisestään.

Vankka kokemuksemme yrityspuolen kattohuolloista varmistaa sen, että henkilökuntamme kykenee työskentelemään myös vaativissa erityisolosuhteissa. Koulutamme henkilökuntaamme esimerkiksi turvallisuusasioissa ja riskienhallintamme on erinomaisella tasolla.

Ennen sopimuksen solmimista pidämme asiakkaan kanssa aloituspalaverin ja teemme ilmaisen kuntokatselmuksen. Laadimme tarjouspaketin huolella asiakkaamme tarpeita kuunnellen. Kommunikointi ja avoimuus ovat meille tärkeitä arvoja ja yhteistyö avainsana. Kun sopimus on lyöty lukkoon, hoidamme asiat sillä ajatuksella, että yrityksessä voidaan unohtaa kattohuolet pitkäksi aikaa.

Pintamestareille on myönnetty ISO9001:2015-laatusertifikaatti. Käymme vuosittain läpi prosessiamme ja kehitämme toimintatapojamme. Työturvallisuus- ja ympäristöasiat sekä yhteiskunnalliset vastuut ovat toiminnassamme ykkösjuttuja. 

Pyrimme 100 % asiakastyytyväisyyteen. Varmistamme aina, että työt on tehty sovitusti ja laatu on parasta mahdollista. Laitamme kattonne kuntoon ja huolehdimme halutessanne vuosittain siitä, että se myös pysyy kunnossa.

Tilaa ilmainen
vesikaton huolto-opas

Pohjolan Pintamestarit tarjoaa laadukasta ja luotettavaa palvelua tiilikattojen, peltikattojen ja huopakattojen pesuihin, pinnoituksiin, maalaukseen sekä huolto- ja korjaustoimenpiteisiin.

Näin prosessi etenee

 1. Kerro meille kohteesi perustiedot ja pyydä tarjous.
 2. Keskustelemme tarpeistasi ja toiveistasi katon pesun tai pinnoituksen suhteen.
 3. Kartoitamme katon tämänhetkisen kunnon ja suosittelemme katollesi parhaiten sopivan ratkaisun. Ammattilaisemme suorittavat katon kunnostuksen sovittuna ajankohtana.

Kysyttävää?

0400 993000

Jätä soittopyyntö

Tyytyväiset asiakkaat kertovat:

”Tällä ratkaisulla säästimme yli 20 000 euroa”

Lue lisää

Tyytyväiset asiakkaat kertovat:

”Kyllä he tiesivät, mitä tulivat tekemään, eikä harjoittelemaan”

Lue lisää