Pintamestarit
palvelee taloyhtiöitä

Kokonaisvaltainen palvelupaketti taloyhtiöille

Kattojen kunto on Pintamestareille sydämen asia. Olemme Suomen kokenein taloyhtiöpuolen kattopinnoittaja ja meillä on vankkaa osaamista niin kattojen pinnoittamisesta kuin huollostakin.

Olemme kehittäneet erityisesti taloyhtiöille soveltuvan huoltopalvelun, jonka ansiosta taloyhtiöt voivat unohtaa kattohuolensa. Pesemme ja pinnoitamme, joiden jälkeen pidämme katon kuntoa yllä huoltosopimuksen puitteissa. Sopimukseen kuuluu katon ja vesikourujen puhdistus, katon yleiskunnon tarkastus sekä tarvittaessa vaadittavat pienet korjaustyöt.

Olemme hioneet palvelumallimme mahdollisimman vaivattomaksi, tehokkaaksi ja laadukkaaksi taloyhtiön päättäjille ja taloyhtiön asukkaille. Meillä on käytössämme tehokkaat ja nykyaikaiset pesurit ja maaliruiskut. Ammattitaitoinen henkilökuntamme kykenee pesemään ja pinnoittamaan suuria neliömääriä jo yhden päivän aikana. Tämän ansiosta pystymme hoitamaan työt paitsi laadukkaasti, myös nopeasti.

Miksi katon huolto on tärkeää?

Katon alla on kaikki tärkeä, joten talon kunnon kannalta katosta huolehtiminen tulisi olla asia numero yksi. On niin taloyhtiöiden kuin asukkaidenkin etu, ettei rakennuksia päästetä rapistumaan, vaan niitä hoivataan ja huolletaan sydämellä ja järjellä.

Pintamestareiden tarjoaman palvelun avulla taloyhtiö voi säästää huomattavan summan rahaa. Kun katto kunnostetaan pinnoittamalla, säästytään kalliilta kattoremonteilta. Katon pesu, pinnoitus ja mahdolliset korjaukset maksavat noin 25-30% kattoremontin hinnasta. Uudella laadukkaalla pinnoitteella katon käyttöikä pitenee jopa 20 vuotta.

Katto on myös rakennuksen kolmas julkisivu. Kun kattopinnat on pesty ja maalattu uutta vastaavaan tai parempaan kuntoon, koko taloyhtiön yleisilme paranee. Tämä nostaa tietysti myös kiinteistön arvoa. 

Pintaa syvemmälle

Katon kunto ei aina selviä pintaa katsomalla. Siksi katsomme Pintamestareissa aina myös pintaa syvemmälle. Jos jokin kohta vaatii korjausta, hoidamme homman heti, jolloin taloyhtiö välttyy suuremmilta remonteilta.

Teemme katolle pinnoituksen lisäksi kokonaisvaltaisen kunnostuksen, joka voi sisältää tarpeen mukaan esimeriksi läpivientien tiivistyksen, aluskatteiden korjauksen, kattoturvatuotteiden ja vedenpoistojärjestelmän uusimisen, yläpohjan lisäeristyksen tai yläpohjan tuuletuksen kuntoon laittamisen.

Usein puhdistamme myös taloyhtiön julkisivut ja pihakivetykset samalla kertaa katon kanssa. Käytämme näille pinnoille erityistä likaa ja vettä hylkivää kyllästysainetta, jolla pinnat saadaan pysymään puhtaina erittäin hyvin.

Jouhevaa palvelua

Haluamme helpottaa palvelupaketillamme isännöitsijöiden ja taloyhtiöiden työtä. Ennen sopimuksen solmimista pidämme asiakkaan kanssa aloituspalaverin ja teemme ilmaisen kuntokatselmuksen. Laadimme tarjouspaketin huolella asiakkaamme tarpeita kuunnellen. Kommunikointi ja avoimuus ovat meille tärkeitä arvoja ja yhteistyö avainsana.

Pintamestareille on myönnetty ISO9001:2015-laatusertifikaatti, jossa yhtenä tärkeänä osa-alueena on taloyhtiöprojektien läpivienti. Käymme vuosittain läpi prosessiamme ja kehitämme toimintatapojamme. Työturvallisuus- ja ympäristöasiat sekä yhteiskunnalliset vastuut ovat toiminnassamme ykkösjuttuja.

Pyrimme 100% asiakastyytyväisyyteen ja siksi varmistamme aina, että työt on tehty sovitusti ja laatu on parasta mahdollista. Pintamestareiden huoltopalvelun ansiosta voit unohtaa huolet katon kunnosta. Laitamme kattosi kuntoon ja huolehdimme vuosittain siitä, että se myös pysyy kunnossa.

asiakastarinat tuovat esille kattohuoltojen edut – tutustu tarinoihin ja tilaa kuntotarkastus.

Tilaa ilmainen
vesikaton huolto-opas

Pohjolan Pintamestarit tarjoaa laadukasta ja luotettavaa palvelua tiilikattojen, peltikattojen ja huopakattojen pesuihin, pinnoituksiin, maalaukseen sekä huolto- ja korjaustoimenpiteisiin.

Näin prosessi etenee

  1. Kerro meille kohteesi perustiedot ja pyydä tarjous.
  2. Keskustelemme tarpeistasi ja toiveistasi katon pesun tai pinnoituksen suhteen.
  3. Kartoitamme katon tämänhetkisen kunnon ja suosittelemme katollesi parhaiten sopivan ratkaisun. Ammattilaisemme suorittavat katon kunnostuksen sovittuna ajankohtana.

Kysyttävää?

0400 993000

Jätä soittopyyntö

Tyytyväiset asiakkaat kertovat:

”Suoritus oli virheetön.”

Lue lisää

Tyytyväiset asiakkaat kertovat:

”Työskentely oli todella hyvää ja ammattitaitoista.”

Lue lisää