Huopakaton polyureapinnoitus, Oulu
asiakastarina

Taloyhtiö säästi 20 000 euroa polyureapinnoituksen hankkimalla

Pohjolan Pintamestarit Oy on toteuttanut poluyreapinnoituksen Oulussa sijaitsevan kerrostalon huopakattoon. Taloyhtiön puheenjohtaja Juhani Hyvösen mukaan polyureapinnoitus tuli uutta huopaa tai kumipinnoitusta edullisemmaksi, mutta lopputulos tulee kestämään uuden huovan lailla.

Hyvönen on asunut Oulun Tuirassa Kangaspuiston korttelissa parikymmentä vuotta. Vanhaan kattoon päätettiin kesällä 2019 hankkia Pintamestareilta polyureapinnoite. Lisäksi katto maalattiin.

– Pintamestarit toimittivat sovitut asiat jopa aikaisemmin kuin osasimme odottaa, Hyvönen toteaa.

Pinnoitusprosessi vaikutti helpolta

– Ennen hankintapäätöstä kävimme katselemassa esittelypaikkoja, joissa Pintamestarit tekivät pinnoituksia. Prosessin näkeminen miellytti hirveän paljon, sillä se näytti yksinkertaiselta ja nopealta hommalta, Hyvönen kertoo.

Taloyhtiössä päädyttiin siihen, että polyureapinnoite olisi myös kyseiseen kohteeseen paras vaihtoehto. Vanha huopakatto oli siinä iässä, että sille olisi ollut syytä tehdä jotain jo aikaisemmin. Liian myöhäistä ei kuitenkaan vielä ollut.

– Harkitsimme myös uutta huopaa ja kumipinnoitusta, mutta niiden hinnat karkasivat käsistä. Tällä ratkaisulla säästimme yli 20 000 euroa, Hyvönen mainitsee.

Pinnoite kestää yhtä kauan kuin uusi huopa

Hyvösen mukaan uuden pinnoitteen uskotaan kestävän yhtä kauan kuin uusi huopakatto olisi kestänyt. Käsittelyn myötä katto on muuttunut mukavamman näköiseksi. Ensimmäisten sateiden jälkeen katto oli myös suhteellisen kuiva, joten sadevesi oli juossut katolta pois.

– Pintamestareiden tekemä työ onnistui erittäin hyvin. Voin suositella heitä, ja olen naapuritaloyhtiölle suositellutkin, Hyvönen summaa.

Lue lisää
asiakastarinoita

Ennen
Jälkeen

Tiilikaton pesu ja maalaus, Alavieska

"Työskentely oli todella hyvää ja ammattitaitoista."

Lue lisää

Ennen
Jälkeen

Taloyhtiön tiilikaton pesu ja pinnoitus, Espoo

"Suoritus oli virheetön."

Lue lisää

Ajallaan tehty kattohuolto on taloyhtiön etu – pinnoitteella säästytään yleensä kalliilta remonteilta.Ennen
Katon huolto – pesu, pinnoitus ja mahdolliset korjaukset maksavat noin 25-30% kattoremontin hinnasta.Jälkeen

Tiilikattojen suojakäsittely, Turku

"Kyllä he tiesivät, mitä tulivat tekemään, eikä harjoittelemaan"

Lue lisää