Taloyhtiön tiilikaton pesu ja pinnoitus, Espoo
asiakastarina

Kattokäsittely valmistui odotettua nopeammin

Espoolaiseen rivitalokohteeseen toteutettiin tiilikaton pinnoitus kesäkuussa 2019. Palveluun kuului katon peseminen painepesurilla, sammaleenpoistoainekäsittely sekä kaksi maalauskertaa. Pohjolan Pintamestarit Oy:n toteuttama urakka
valmistui viikon etuajassa.

As Oy Espoon Ruustinnassa asuu kaksitoista perhettä. Rakennuksen katto käsiteltiin alkukesästä 2019. Urakan jälkeen katto on entistä siistimpi ja kauniimpi.

– Ennen käsittelyä katto oli jo kauttaaltaan betonipintainen. Vanha pinnoite oli siis kulunut kokonaan pois, ja oli ihan pakko tehdä jokin ratkaisu, kertoo taloyhtiön hallituksen jäsen Pekka Tynnilä.

Yritys vakuutti referensseillään

– Pyysimme tarjouksen viidestä eri firmasta. Pintamestarit oli ainoa yritys, jolla oli referenssikohteita tarjouksen liitteenä. Se oli mielestäni tärkeää, koska oli mahdollista kysellä kokemuksia aiemmin toteutetuista kohteista, Tynnilä pohtii.

Tynnilän mukaan osa taloyhtiön asukkaista suhtautui urakkaan aluksi
epävarmuudella. Osa asukkaista pohti esimerkiksi, jäisikö pihoihin sotkua Pintamestareiden henkilökunnan jäljiltä. Kaikki sujui kuitenkin suunnitelmien mukaan, eikä Tynnilä ole kuullut keneltäkään negatiivista palautetta.

– Projekti aloitettiin kolmas kesäkuuta, ja sen oli määrä olla valmis 20. päivä. Urakka kuitenkin valmistui jo viikkoa aikaisemmin, eli aikataulussa todellakin pysyttiin. Yhteistyö toimi erittäin hyvin, Tynnilä iloitsee.

Suoritus oli virheetön

Taloyhtiölle kerrottiin, että pinnoitetta, jolla katto käsiteltiin, käytetään myös tehtaalla, missä sitä vedetään kattotiiliin yksi kerros. As Oy Espoon Ruustinnan katto käsiteltiin kahdesti. Tynnilän mielestä pinnoite istuu tiukasti karkeaan, kuluneeseen tiilipintaan.

– Uskomme pinnoitteen kestävän pitkään, ja voin ehdottomasti suositella Pohjolan Pintamestareita. Tätä voi kyllä kutsua virheettömäksi suoritukseksi, Tynnilä toteaa.

Lue lisää
asiakastarinoita

Ennen
Jälkeen

Tiilikaton pesu ja maalaus, Alavieska

"Työskentely oli todella hyvää ja ammattitaitoista."

Lue lisää

Ennen
Jälkeen

Huopakaton polyureapinnoitus, Oulu

"Tällä ratkaisulla säästimme yli 20 000 euroa"

Lue lisää

Ajallaan tehty kattohuolto on taloyhtiön etu – pinnoitteella säästytään yleensä kalliilta remonteilta.Ennen
Katon huolto – pesu, pinnoitus ja mahdolliset korjaukset maksavat noin 25-30% kattoremontin hinnasta.Jälkeen

Tiilikattojen suojakäsittely, Turku

"Kyllä he tiesivät, mitä tulivat tekemään, eikä harjoittelemaan"

Lue lisää