Mestarit

Alla olevat henkilöt ovat kaikki halutun Pintamestarin arvonimen saaneita ammattilaisia, joiden työn laatuun voi luottaa. Mestariksi päästään tarkan seulonnan, perusteellisen koulutuksen ja vähintään kolmen vuoden työkokemuksen jälkeen. Pintamestareilta löytyy aimo annos ammattiylpeyttä sekä rehellinen ja tinkimätön asenne työntekoa kohtaan.

Jaakko I

Jyväskylän alueen johtava kattopinnoittaja tekee täydellistä jälkeä sekä katolla että katon ulkopuolella. Vapaa-ajallaan Haukiputaalta kotoisin oleva kattotöiden ammattimies ajaa rallia jokamiesluokassa, torjuu kiekkoja maalilla ja opiskelee psykologiaa Jyväskylän yliopistossa.


Kiran

Mount Everestin juurella Nepalissa kasvanut kattomaalausten supertähti kiipeää sinne minne muut eivät uskalla. Pääkaupunkiseudulla operoivalla maalarimestarilla on takanaan Suomen ylivoimaisesti eniten maalattuja kattoneliöitä ja jälki on sen mukaista.


 Sami H

Lounais-Suomen aluevastaava on yksi Suomen johtavista kattopinnoitusalan asiantuntijoista. Alun perin Kemistä kotoisin oleva ammattimies on yksi alkuperäisistä Pintamestareista, joten kokemusta ja näkemystä riittää vaikka muille jakaa. Vapaa-ajallaan monipuolisuusihme ottelee ammattilaisnyrkkeilijänä.


Jaakko H

Kotipaikkakunnallaan Oulussa useimmiten työskentelevä perusvarma luottomies ei petä koskaan ja hoitaa homman kuin homman ammattilaisen ottein. Kokenut kehäkettu puhuu vähän mutta asiattomasti.


Timo M

Limingan lahja Suomen mineriittikatoille on alan kokeneimpia kattopinnoitusten tekijöitä. Pikamatkoja nuorempana juossut Pintamestari juoksee nykyisin Oulun ja Uudenmaan alueen katoilla maaliruisku kädessä.Marko

Luotettava ja kokenut Kokkolan kasvatti on tätä nykyä pesu- ja pinnoitusalan huippuosaaja. Aina jalat maassa pitävä ammattimies hoitaa Pohjanmaan urakointia yhdessä Ari-Pekan kanssa laadusta tinkimättä.


Ari-Pekka

Työtä pelkäämätön ammattilainen tekee hommia kovalla asenteella aamusta iltaan ja päivästä toiseen. Kokkolan mies hoitaa Pohjanmaan katot kuntoon varmoin ottein..


Jarkko

Yksi alkuperäisistä Pintamestareista, joka tekee 100 % laatua kerta toisensa jälkeen. Pirkanmaan katot ovat erittäin hyvissä käsissä tämän Lempäälässä majailevan ammattilaisen käsissä.


Erkki

Oulun alueen katot tulevat takuulla kuntoon uskomattoman kovassa fyysisessä kunnossa olevan kattomaalarin käsissä. Vapaa-ajallaan kattotöiden teräsmies on menestyvä karting-kuski ja maratoonari.


 

Mika

Kainuussa katot ja kylppärit laittaa kuntoon Mika, joka on jo toista vuotta toiminut Kainuun alueen itsenäisenä yrittäjänä ja alihankkijana Pintamestareilla. Ripeästä Mestarista onkin kyse, sillä Mika on autourheilumiehiä!


 

Jani

Kempeleläinen Jani maalaushommien Mestari, mutta onnistuupa häneltä kattojen ruiskumaalausten lisäksi pesuhommatkin. Jani tunnetaan kotinikkarina ja moottoripyörämiehenä, joten tällä Mestarilla riittää vauhtia ja ammattitaitoa.


 

Olli

Sodankylästä kotoisin oleva kattopinnoitusalan erikoismies vaikuttaa tätä nykyä pääkaupunkiseudulla. Työn ohessa tämä Pintamestareiden monipuolisuusihme laajentaa tieto- ja taitopankkiaan mm. International Business -opinnoilla, reppureissaamalla ja rumpuja soittamalla. Olli tunnetaan myös intohimoisena moottoripyörämiehenä.


 

Janne

Tämä Haukiputaan lahja Uudenmaan katoille pesee, maalaa ja korjaa katot taidolla ja kokemuksella. Myös peltiseppänä mainetta niittänyt Janne soittaa luonnollisesti myös bassoa yhdessä Suomen tämän hetken kovimmista rokkibändeistä. Miehen ainoa heikkous on jalkapallojoukkue Chelsean kannattaminen.